در این مقاله قصد داریم تا به چگدنگی استفاده از قارچ جنگلی برای افزایش سرعت در دویدن بپردازیم، در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید.
قارچ کامبوجا کوهی را می توانید به صورت خشک شده مصرف کنید به صورت انجماد می توانید در دمای منفی ۱۸ درجه سانتی گراد قارچها را انجماد نمایید قارچ را می توانید خشک کنید و سپس به صورت پودر در آورید و استفاده کنید.
همانطور که مستحضر هستید قارچ صدفی گیلان روی زمین کاشته و با دست چیده می شوند که در استانهای اصفهان، گیلان و مازندران بخوبی رشد می نمایند و افراد متعددی برای تهیه ی آن اقدام می نمایند زیرا بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد که می توان از آن استفاده های زیادی در غذاها و غیره نمود.